Medische risico's

Medische risico's

Verzeker uw medische object

Bent u huisarts of tandarts met een eigen of gedeelde praktijk? Of bent u apotheker of fysiotherapeut? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw praktijk en de inventaris goed verzekerd zijn voor bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. 

In de praktijk kan het lastig zijn om medische objecten te verzekeren. Bijvoorbeeld omdat uw praktijk op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Of omdat er waardevolle apparatuur of medicatie aanwezig is waardoor uw praktijk een doelwit van inbrekers kan zijn. Ook agressie door patiënten of familie komt helaas voor.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw medische praktijk, ziekenhuis of ander medisch object kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw praktijk? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Wij verzekeren onder andere:


Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende medische objecten is er de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.