Tandartspraktijk

Tandartspraktijk

Verzeker uw tandartspraktijk

In uw tandartspraktijk kunnen uw patiënten terecht voor onder andere preventie, mondhygiëne, restauratieve en esthetische tandheelkunde en de behandeling van kaakgewrichtsklachten.

U staat er misschien niet vaak bij stil, maar uw tandartspraktijk kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.

In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering af te sluiten voor uw tandartspraktijk bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw praktijk op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw tandartspraktijk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw praktijk (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw tandartspraktijk verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.