Apotheek

Verzeker uw apotheek

Bij uw apotheek kunnen patiënten terecht voor het afhalen van doktersrecepten, medicijnen zonder recept en advies over medicijnen, bijwerkingen en gezondheid.

U staat er misschien niet vaak bij stil, maar uw apotheek kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering voorkomt dan veel narigheid.

In de praktijk kan het lastig zijn een verzekering af te sluiten voor uw apotheek bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw apotheek op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Heeft u wel eens te maken met agressieve klanten? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk' binnendringen bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de vandalismedekking valt.

 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw strandtent kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de strandtent zelf als de inventaris verzekeren. 

Uw strandtent verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

 

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.