Horeca-Strandpaviljoen

Verzeker uw strandtent of -paviljoen

Objecten op het strand zijn in de regel erg lastig te verzekeren. Op zichzelf is dat niet zo vreemd; de ligging aan zee - waar water en wind vrij spel hebben - maakt gebouwen en objecten op het strand kwetsbaar voor schade door storm en zeewater. 

Bovendien is het strand bij slecht weer en in de nachtelijke uren meestal verlaten. Dat maakt gebouwen op het strand tot een geliefd doelwit van inbrekers en vandalen. Ook de toepassing van brandbare materialen, zoals hout, brengt een verhoogd risico met zich mee. 

In de praktijk zijn reguliere verzekeraars dan ook erg terughoudend met het verzekeren van objecten op het strand. Kunt u geen verzekering afsluiten? Dan draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van gebouwen en objecten op het strand kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

U kunt zowel het object zelf (opstal) als de inboedel of inventaris verzekeren. 

Uw object op het strand verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Verzeker naar keuze ook het vervoer tussen strand en opslag
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • De aanvullende dekking Zeewater & Transport dekt schade door overstroming of onderstroming door opstuwend zeewater. U kunt deze dekking afsluiten in combinatie met de basisdekking Brand en de aanvullende dekking Storm. Op het strand is er dekking in de periode 1-3 t/m 1-11, daarbuiten alleen als u in het bezit bent van een door de bevoegde instantie verstrekte vergunning.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen