Strandpaviljoen

Bij ons kunt u uw strandpaviljoen verzekeren voor brand, inbraak en meer.

Bij ons kunt u uw strandpaviljoen verzekeren voor brand, inbraak en meer.

Verzeker uw strandpaviljoen

Uw strandpaviljoen is een plek voor gezelligheid én uw bron van inkomen. Maar door de ligging aan zee (en vaak ook door de bouwaard) zijn strandpaviljoens kwetsbaar voor bijvoorbeeld brand, storm of waterschade. Bovendien is het strand in de nachtelijke uren en bij slecht weer verlaten, wat een verhoogd risico op inbraak en vandalisme met zich meebrengt.

Juist vanwege dit verhoogde risico kunt u uw strandpaviljoen dan ook doorgaans niet verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Voor u als ondernemer is dat een probleem: zonder verzekering draait u bij schade zelf op voor de financiële gevolgen.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw strandpaviljoen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het paviljoen (opstal) als de inventaris verzekeren. 

Uw strandpaviljoen verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Verzeker naar keuze ook het vervoer tussen strand en opslag
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • De aanvullende dekking Zeewater & Transport dekt schade door overstroming of onderstroming door opstuwend zeewater. U kunt deze dekking afsluiten in combinatie met de basisdekking Brand en de aanvullende dekking Storm. Op het strand is er dekking in de periode 1-3 t/m 1-11, daarbuiten alleen als u in het bezit bent van een door de bevoegde instantie verstrekte vergunning.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen