Verzeker uw werkplaats

Heeft u een eigen werkplaats, bijvoorbeeld voor de reparatie van auto's, restauratie of het op (ambachtelijke) wijze vervaardigen van gebruiksartikelen? Dan wilt u natuurlijk dat uw werkplaats goed verzekerd is. Want anders draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw werkplaats een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw werkplaats op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt, er dure machines en gereedschappen aanwezig zijn of u met brandbare of explosieve materialen werkt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw werkplaats kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw werkplaats verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen