Papierwarenfabriek

Verzeker uw papierwarenfabriek

De toepassingen van papier zijn eindeloos: papier wordt niet alleen gebruikt om te beschrijven of bedrukken of als verpakkingsmateriaal, maar kent ook uiteenlopende toepassingen op het gebied van hygiëne, industriële productie, kunst en nog veel meer.

In de praktijk blijkt het voor een papierwarenfabriek lastig om een verzekering af te sluiten. Vanwege het hoge brandrisico zijn reguliere verzekeraars terughoudend met het verzekeren van een papierwarenfabriek. Het kan zijn dat u ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw papierwarenfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw papierwarenfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen