Hobbywerkplaats

Verzeker uw hobbywerkplaats

Uw hobbywerkplaats is de plek waar u uw enthousiasme voor uw hobby of doe-het-zelven in kwijt kunt, of het nu gaat om glasblazen, modelbouw of meubelmaken.

Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw hobbywerkplaats kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme en storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Check uw verzekering!

Doorgaans valt een hobbywerkplaats alleen onder de reguliere opstalverzekering als deze bij uw woning hoort. Is dat niet het geval, dan moet u dus een aparte opstalverzekering afsluiten.

Voor spullen in uw hobbywerkplaats gelden meestal bepaalde uitsluitingen en een beperktere uitkering bij schade. Raadpleeg de voorwaarden van uw verzekering of informeer bij uw verzekeraar.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw hobbywerkplaats kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de werkplaats (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw hobbywerkplaats verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

OOM Combinatiepolis

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen