Fabriek (timmer)

Verzeker uw timmerfabriek

Heeft u een timmerfabriek, bijvoorbeeld voor houtskeletbouw of het vervaardigen van deuren, kozijnen en tuinoverkappingen? Dan wilt u natuurlijk dat uw fabriek goed verzekerd is. Want anders draait u bij schade zelf voor alle kosten op.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw timmerfabriek een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw timmerfabriek op een afgelegen locatie ligt. Ook de aanwezigheid van dure gereedschappen en brandbare materialen zoals hout zijn risicoverhogende factoren. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw timmerfabriek kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris en goederenvoorraad verzekeren.

Uw timmerfabriek verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen