Fabrieken/Werkplaatsen

Verzeker uw fabriek of werkplaats

Een werkplaats of fabriek is niet altijd eenvoudig te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat kan te maken hebben met de ligging op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie, de aanwezigheid van kostbare machines en gereedschappen of de opslag van brandbare of explosieve materialen.

Voor reguliere verzekeraars is het doorgaans lastig de risico's in te schatten. Het kan zijn dat u alleen in aanmerking komt voor een verzekering als u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen neemt. Bedrijven met een hoog risicoprofiel kunnen soms zelfs helemaal geen verzekering afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem, want zonder verzekering draait u bij schade zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw fabriek of werkplaats kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende fabrieken en werkplaatsen is er de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering afsluiten

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen