Erotische bedrijven

Verzeker uw erotische bedrijf

Heeft u een erotisch bedrijf? Dan is het in de praktijk lastig om uw pand en inventaris te verzekeren. Veel reguliere verzekeraars weigeren bedrijven in de erotiekbranche. Bij de enkele verzekeraar waar u wel voor een verzekering in aanmerking komt, moet u doorgaans kostbare preventieve maatregelen nemen.

Hebt u geen verzekering en loopt u bedrijf schade op door bijvoorbeeld brand of inbraak, dan draagt u zelf de financiële gevolgen. Dat kan heel vervelend uitpakken. 

Onze verzekeringsoplossing

OOM Verzekeringen is specialist als het gaat om niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw erotische bedrijf kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

Voor het verzekeren van de meest uiteenlopende gebouwen en objecten is er de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen