Opname-/geluidsstudio

Verzeker uw opname- en geluidsstudio

Heeft u een opname- en geluidsstudio, bijvoorbeeld voor het opnemen en mixen van muziek, commercials en radio jingles? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw studio goed verzekerd is voor onder andere brand. inbraak en vandalisme.

In de praktijk is het vaak lastig om een opname- en geluidsstudio te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw studio op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt of omdat er weinig toezicht is. Ook de aanwezigheid van kostbare opname-apparatuur kan een verhoogd risico met zich meebrengen.  

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw opname- en geluidsstudio kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel het pand (opstal) als de inboedel verzekeren. Huurt u uw pand, dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw opname- en geluidsstudio verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen