Verzeker uw museum

Heeft u een museum, bijvoorbeeld voor historische voorwerpen of beeldende kunst? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw collectie en stukken die u in bruikleen heeft goed verzekerd zijn voor onder andere brand en inbraak.  

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw museum een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw museum op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt. Het kan zijn dat u dure en ingrijpende preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw museum kunt u bij ons terecht.

Uw museum verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzek
  • Kunstvoorwerpen worden vergoed op basis van de cataloguswaarde; is er geen catalogus aanwezig, dan worden alleen het arbeidsloon en de materiaalkosten vergoed.
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen