Verzeker uw molen

Wat is er Hollandser dan het zicht van molens in het vlakke landschap? Weinig molens zijn nog in gebruik als poldermolen, korenmolen of watermolen. Maar veel molens hebben een nieuwe bestemming gevonden, bijvoorbeeld als toeristische trekpleister of voor educatieve doeleinden. Of zelfs als woonhuis, horeca of winkelpand.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw molen een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Doorgaans is er sprake van een verhoogd risico, bijvoorbeeld vanwege de afgelegen ligging, de bouwaard en toepassing van brandbare materialen en het geringe toezicht.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw molen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw molen (opstal) als de inventaris of inboedel verzekeren.

Uw molen verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen