Verzeker uw atelier

Uw atelier is de plek waar u als beeldend kunstenaar of ambachtsman/-vrouw met uw vak bezig bent. Vooral ook een plek voor creativiteit en inspiratie.

Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw atelier kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

In de praktijk kan het lastig zijn om voor uw atelier een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw atelier op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw atelier kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel uw atelier (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw atelier verzekert u met de OOM Combinatiepolis.  

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen