Automobielbedrijf

Verzeker uw automobielbedrijf

Heeft u bijvoorbeeld een garagebedrijf, caravanhandel of benzinestation? Dan weet u dat het niet altijd eenvoudig is voor uw object een verzekering af te sluiten. Zeker als u waardevolle spullen stalt of verkoopt, als er op uw terrein brandbare materialen aanwezig zijn of als uw bedrijfslocatie 's nachts verlaten is. 

Vanwege die verhoogde risico's zijn reguliere verzekeraars doorgaans terughoudend als het om autogerelateerde risico's gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen voordat u een verzekering kunt afsluiten. Of zelfs dat u helemaal niet in aanmerking komt voor een verzekering.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw autogerelateerde object kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:

Uw autogerelateerde risico's verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen