Autobedrijf verzekering

Autobedrijf verzekering

Verzeker je automobielbedrijf

Heb je bijvoorbeeld een garagebedrijf, caravanhandel of benzinestation? Dan weet je dat het niet altijd eenvoudig is voor je object een verzekering af te sluiten. Zeker als je waardevolle spullen stalt of verkoopt, als er op je terrein brandbare materialen aanwezig zijn of als je bedrijfslocatie 's nachts verlaten is. 

Vanwege die verhoogde risico's zijn reguliere verzekeraars doorgaans terughoudend als het om autogerelateerde risico's gaat. Het kan zijn dat je ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen voordat je een verzekering kunt afsluiten. Of zelfs dat u helemaal niet in aanmerking komt voor een verzekering.

Voor jou als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draai je bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op. 

 

Wat OOM Verzekeringen voor je kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw autogerelateerde object kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere:


Je autogerelateerde risico's verzeker je met de OOM Combinatiepolis. 

 

Kenmerken
Waar je op moet letten

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.