Caravanstalling verzekering

Heb jij een caravanstalling, waar kampeerders hun caravan of camper stallen als ze niet op reis zijn? Bij ons kun je deze caravanstalling verzekeren voor brand, inbraak en meer. Een veilig gevoel!

Heb jij een caravanstalling, waar kampeerders hun caravan of camper stallen als ze niet op reis zijn? Bij ons kun je deze caravanstalling verzekeren voor brand, inbraak en meer. Een veilig gevoel!

Waarom een caravanstalling verzekering?

Als eigenaar van een caravanstalling ben je niet verplicht om een caravanstalling verzekering af te sluiten. Toch kan het wel handig zijn. Je klanten rekenen erop dat hun camper of caravan bij jou in een veilige stalling staat. Ontstaat er brand in je stalling of wordt er ingebroken? Dan kunnen de financiële gevolgen groot zijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor de eigenaren van beschadigde voertuigen die in je stalling staan. Met een caravanstalling verzekering heb jij alles goed geregeld en hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Jouw caravanstalling verzekeren bij OOM

Bij ons kun je terecht voor een caravanstalling verzekering die helemaal bij jou past. Je verzekert je stalling namelijk met de OOM Combinatiepolis. Deze verzekering is speciaal voor bijzondere gebouwen en objecten. Je kunt hierbij kiezen uit 3 basisdekkingen (brand, inbraak en vandalisme) en 11 aanvullende dekkingen. Zo kun jij je caravanstalling verzekeren, precies zoals jij dat wilt.

Dit mag je in het kort verwachten van onze caravanstalling verzekering:

  • Stel je eigen verzekering samen
  • Dekking tot maar liefst € 2.000.000
  • Korting als je meer dekkingen afsluit
  • Kies je voor de vandalismedekking? Dan ben je zowel verzekerd voor vandalisme door uitgenodigde- als onuitgenodigde bezoekers
  • Schade? Dat regelen we snel en deskundig

Iedere caravanstalling is anders. Daarom beoordelen wij je aanvraag zorgvuldig. Het kan zijn dat we je caravanstalling verzekeren tegen aangepaste voorwaarden.

Caravanstalling verzekering aanvragen

Bij ons vraag je je caravanstalling verzekering makkelijk en snel online aan. Je kunt je caravanstalling ook verzekeren via je tussenpersoon. En heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie Premie berekenen