Agrarisch-Dieren

Verzeker agrarische of diergerelateerde objecten

Agrarische of diergerelateerde risico's zijn niet altijd eenvoudig te verzekeren. Dat heeft onder andere te maken met de vaak afgelegen ligging, het geringe toezicht en de aanwezigheid van brandbare materialen als hout, stro en riet. 

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een (kinder)boerderij, kijkhut of dierenverblijf? Dan kan het zijn dat u bij uw reguliere verzekeraar alleen in aanmerking komt voor een verzekering als u ingrijpende en vaak kostbare preventieve maatregelen neemt. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw agrarische of diergerelateerde object kunt u bij ons terecht. Wij verzekeren onder andere: 

Uw agrarische of diergerelateerde objecten verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen