Kinderboerderij verzekering

Kinderboerderij verzekering

Jong of oud, iedereen is dol op de kinderboerderij. Een goede reden om zuinig te zijn op je mooie plekje. Met onze kinderboerderij verzekering ben je gedekt voor brand, inbraak en nog veel meer.

Jong of oud, iedereen is dol op de kinderboerderij. Een goede reden om zuinig te zijn op je mooie plekje. Met onze kinderboerderij verzekering ben je gedekt voor brand, inbraak en nog veel meer.

Kinderboerderij verzekeren: bescherm je dieren en hun onderdak

Waar de allerkleinsten voor het eerst kennismaken met ander leven, genieten ouders van de rust die de natuur met zich meebrengt. De kinderboerderij is een plek die mensen bij elkaar brengt, en dat wil je natuurlijk zo houden.

Soms gebeurt er iets onverwachts. Het hooi van de geiten vliegt in brand, of het hok van de konijnen raakt beschadigd door een stevige storm. Dingen waar je liever niet aan denkt, maar die toch kunnen gebeuren. Met de kinderboerderij verzekering van OOM ben je gedekt voor brand, inbraak en nog veel meer. Zo weet je zeker dat jouw boerderijdieren een fijn onderkomen hebben, en dat bezoekers daar iedere dag weer hun geluk uit kunnen halen.

Stel je eigen kinderboerderij verzekering samen

Met de OOM Combinatiepolis stel je je kinderboerderij verzekering helemaal zelf samen. Je maakt eerst een keuze uit de 3 verschillende basisdekkingen: brand, inbraak en vandalisme. Wil je jouw kinderboerderij nog extra verzekeren, bijvoorbeeld tegen waterschade? Dan vul je je verzekering gemakkelijk aan met 1 of meer van de 8 extra modules. Voor een boerderij verzekering die precies dekt waar jij meer risico loopt.

Waarom een kinderboerderij verzekering bij OOM?

Wij zijn specialist in bijzondere risico’s. Ook jouw kinderboerderij verzekeren we met veel plezier. Sluit je bij ons je verzekering af? Dan geniet je van veel voordelen:

Voordelen
Goed om te weten

Je kinderboerderij verzekeren bij OOM

Jouw kinderboerderij verzekering bij ons afsluiten? Dat heb je binnen een handomdraai voor elkaar. Bereken eerst je premie en bekijk wat je voor jouw kinderboerderij verzekering betaalt. Daarna kun je direct je verzekering aanvragen.

Meer weten over een kinderboerderij verzekering bij OOM? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.