Bierwagen

Bierwagen

Wilt u uw bierwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw bierwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw bierwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw bierwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw bierwagen

Bierwagens worden veelvuldig ingezet op bijvoorbeeld pleinfeesten, festivals en kermissen. Bent u eigenaar van een bierwagen? Dan wilt u natuurlijk dat uw bierwagen goed verzekerd is. Want anders draait u bij schade zelf voor de kosten op.

Het kan in de praktijk lastig zijn uw bierwagen te verzekeren bij uw reguliere verzekeraar. Bijvoorbeeld omdat uw bierwagen op een 's nachts verlaten locatie staat.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bierwagen kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt niet alleen de wagen maar ook de tapinstallaties en toebehoren verzekeren.

Uw bierwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.