Stacaravan (commercieel)

Stacaravan (commercieel)

Verzeker uw stacaravan (commercieel)

Verhuurt u stacaravans, bijvoorbeeld op een vakantiepark, camping of kampeerboerderij? Dan is het natuurlijk belangrijk dat uw stacaravans en de bijbehorende inboedel goed verzekerd zijn. 

Een brandje in een stacaravan kan al snel grote gevolgen hebben. Juist in een kleine ruimte grijpt het vuur razendsnel om zich heen. Bovendien bent u niet altijd in de buurt om een oogje in het zeil te houden. Helaas vallen stacaravans dan ook nogal eens  ten prooi aan inbraak of vernieling.

Juist omdat er meer risico's aan kleven, zijn reguliere verzekeraars terughoudend als het om het verzekeren van stacaravans gaat.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van stacaravans kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de stacaravan zelf als de inboedel verzekeren.

Een stacaravan verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

OOM Combinatiepolis

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.