Zwembad

In jouw sportaccommodatie komen mensen samen. Om te bewegen, te ontspannen en te genieten. Bij ons kun je je sportaccommodatie verzekeren voor brand en meer.

In jouw sportaccommodatie komen mensen samen. Om te bewegen, te ontspannen en te genieten. Bij ons kun je je sportaccommodatie verzekeren voor brand en meer.

Verzeker uw zwembad

Jong en oud trekken graag een baantje of genieten van eindeloos waterplezier in uw zwembad. Als eigenaar of exploitant kent u het belang van een goede verzekering voor uw zwembad goed verzekerd is. Maar het is niet altijd eenvoudig om bij een reguliere verzekeraar een verzekering voor een zwembad af te sluiten. Vaak eisen zij kostbare en ingrijpende maatregelen om schade zoveel mogelijk te voorkomen of beperken. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw zwembad kunt u bij ons terecht. Een veilig gevoel! U kunt zowel uw sportaccommodatie zelf (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw zwembad verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Wil jij bij ons je sportaccommodatie verzekeren? Dan loop je deze voordelen in ieder geval niet mis:

  • Dekking tot maar liefst € 2.300.000
  • Keuze uit 8 tot 10 extra modules
  • Korting per aanvullende module
  • Vandalisme, storm en waterschade ook mee te verzekeren
  • 24/7 bereikbare hulpcentrale

We beoordelen je aanvraag zo snel als we kunnen. Het kan zijn dat we deze accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Bij OOM je sportaccommodatie verzekeren

Wil je bij ons je verzekering afsluiten? Dan ben je vast benieuwd wat het kost. Bereken je premie gemakkelijk en snel online. Als alles in orde is, vraag je direct je verzekering aan.

Heb je nog vragen over je sportaccommodatie verzekeren? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar!

Meer informatie Premie berekenen