Autosloperij

Wilt u uw autosloperij verzekeren? Met onze verzekering is uw autosloperij goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw autosloperij verzekeren? Met onze verzekering is uw autosloperij goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw autosloperij

In uw autosloperij worden oude auto's en schadeauto's uit elkaar gehaald; vloeistoffen en milieubelastende onderdelen als accu's worden verwijderd en apart afgevoerd, de nog bruikbare onderdelen worden getest en weer in de verkoop gebracht. Op die manier kunnen gebruikte auto's tegenwoordig vrijwel volledig worden hergebruikt.   

Vanwege de opslag van chemische, brandbare en explosieve stoffen kan het in de praktijk lastig zijn om uw autosloperij te verzekeren. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u voor uw verzekering helemaal niet bij een reguliere verzekeraar terecht kunt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw autosloperij kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren.

Uw autosloperij verzekert u met de OOM Combinatiepolis

We hebben ruim 80 jaar ervaring in het verzekeren van bijzondere bedrijven. Ook jouw demontage- of recyclingbedrijf is bij OOM in goede handen. Sluit je je recycling verzekering bij ons af, dan profiteer je van vele voordelen:

  • Verzeker je bedrijf tot maar liefst € 2.300.000
  • Stel zelf je ideale recycling verzekering samen
  • Voeg tot wel 8 aanvullende modules toe aan je verzekering
  • Krijg korting op je verzekering per aanvullende module
  • Heb je nood? Onze hulpcentrale is 24/7 bereikbaar
  • Recycling van huis- en grofvuil of groenafval kun je bij ons niet verzekeren
  • Millieuschade valt niet onder de OOM Combinatiepolis

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen