Autosloperij

Autosloperij

Wilt u uw autosloperij verzekeren? Met onze verzekering is uw autosloperij goed verzekerd voor brand en meer.

Wilt u uw autosloperij verzekeren? Met onze verzekering is uw autosloperij goed verzekerd voor brand en meer.

Verzeker uw autosloperij

In uw autosloperij worden oude auto's en schadeauto's uit elkaar gehaald; vloeistoffen en milieubelastende onderdelen als accu's worden verwijderd en apart afgevoerd, de nog bruikbare onderdelen worden getest en weer in de verkoop gebracht. Op die manier kunnen gebruikte auto's tegenwoordig vrijwel volledig worden hergebruikt.   

Vanwege de opslag van chemische, brandbare en explosieve stoffen kan het in de praktijk lastig zijn om uw autosloperij te verzekeren. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u voor uw verzekering helemaal niet bij een reguliere verzekeraar terecht kunt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw autosloperij kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren.

Uw autosloperij verzekert u met de OOM Combinatiepolis

Voordelen recycling verzekering bij OOM
Goed om te weten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.