Pallethandel verzekeren

Van ladingdrager of transportmiddel, tot unieke tuinmeubel: pallets worden voor van alles gebruikt. Jij ziet dat ook terug in je drukke pallethandel. Die wil je daarom goed verzekeren. Bij OOM kun je je pallethandel verzekeren voor brand en meer.

Van ladingdrager of transportmiddel, tot unieke tuinmeubel: pallets worden voor van alles gebruikt. Jij ziet dat ook terug in je drukke pallethandel. Die wil je daarom goed verzekeren. Bij OOM kun je je pallethandel verzekeren voor brand en meer.

Waarom je pallethandel verzekeren?

Jouw pallethandel is een belangrijke schakel voor veel partijen. Sterker nog: vrijwel elk bedrijf, iedere transporteur en elke haven ondersteunt palletvervoer. Van europallets en blokpallets, tot kunstvezel pallets.

Jij bent een betrouwbare leverancier, met een eigen productlocatie en een voorraad. Dat maakt je makkelijk en fijn om mee samen te werken, maar betekent ook dat je meer risico loopt. Pallets zijn namelijk gevoelig voor brand, en een pallethandel is vaak op een afgelegen terrein gevestigd. Je pallethandel verzekeren is dus helemaal geen gek idee.

Met ruim 80 jaar ervaring in het verzekeren van bedrijven zoals die van jou, weten we precies waar je naar op zoek bent. Wil je bij OOM je pallethandel verzekeren? Dan loop je deze voordelen in ieder geval niet mis:

  • Verzeker je pallethandel (inclusief opgeslagen goederen) tot maar liefst € 2.300.000
  • Stel zelf je ideale verzekering samen
  • Vul je verzekering aan met 9 modules
  • Krijg korting per extra module
  • Schade? Onze alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar

We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Het kan zijn dat we je aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Je pallethandel verzekeren zoals jij dat wilt

Jij kent je bedrijf het allerbest. Je weet wat er goed gaat, maar je weet ook waar je risico loopt. Daarom kun je bij ons je pallethandel verzekeren zoals jij dat wilt. Met jouw inzicht en onze flexibele mogelijkheden creëer je een verzekering die precies bij jou past.

Hoe? Dat werkt heel simpel. Maak een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme. Als je ergens meer dekking nodig hebt, breid je je verzekering uit met 1 of meer van de 9 aanvullende modules. Bijvoorbeeld voor waterschade. En voor je het weet staat de optimale pallethandel verzekering voor je klaar!

Razendsnel je pallethandel verzekeren

Klaar om je pallethandel te verzekeren? Bereken je premie vandaag nog online. Is alles in orde, dan vraag je de verzekering aan. We beoordelen je aanvraag zo snel mogelijk. Het kan zijn dat we je aanvraag accepteren tegen aangepaste voorwaarden.

Meer weten over je pallethandel verzekeren? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Meer informatie Premie berekenen