Romneyloods

Wilt u uw romneyloods verzekeren? Met onze verzekering is uw romneyloods goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw romneyloods verzekeren? Met onze verzekering is uw romneyloods goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw romneyloods

Een romneyloods is een geprefabriceerde constructie van buisspanten en stalen golfplaten in de vorm van een liggende halve cilinder. Ze zijn flexibel en snel op te bouwen, en daardoor populair als opslagruimte, noodgebouw of bedrijfshal.

Heeft of huurt u een romneyloods? Dan kan het in de praktijk lastig zijn om hiervoor een verzekering af te sluiten. Dat geldt bijvoorbeeld als uw romneyloods op een afgelegen locatie ligt, als er 's nachts geen of beperkt toezicht is of als in uw romneyloods waardevolle zaken liggen opgeslagen.

Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten voor uw romneyloods. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw romneyloods en de opgeslagen inventaris of goederen kunt u bij ons terecht. 

Uw romneyloods verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen