Opslagplaats (commercieel)

Wilt u uw opslagplaats verzekeren? Met onze verzekering is uw opslagplaats, inventaris en goederenvoorraad goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw opslagplaats verzekeren? Met onze verzekering is uw opslagplaats, inventaris en goederenvoorraad goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw opslagplaats (commercieel)

Heeft of huurt u een opslagplaats voor bijvoorbeeld uw inventaris of goederenvoorraad? Dan wilt u natuurlijk dat de daarin opgeslagen spullen goed verzekerd zijn voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Dat geldt zeker als uw waardevolle zaken heeft opgeslagen, zoals gereedschap, machines, computers of uw goederenvoorraad.

In de praktijk kan het lastig zijn om een verzekering voor uw opslagplaats af te sluiten. Dat geldt bijvoorbeeld als uw opslagplaats op een afgelegen locatie ligt of als er 's nachts geen of beperkt toezicht is.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw opslagplaats en de daarin opgeslagen inventaris of goederen kunt u bij ons terecht. 

Uw opslagplaats verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen