Houthandel

Verzeker uw houthandel

Bij uw houthandel kunnen particulieren, aannemers, klusbedrijven en hoveniers terecht voor een breed assortiment houtsoorten. 

In de praktijk is het niet altijd eenvoudig om voor een houthandel een verzekering af te sluiten. Dat geldt zeker als uw houthandel op een afgelegen locatie ligt. Ook brengt de opslag van hout een verhoogd risico op brand met zich mee. Reguliere verzekeraars eisen doorgaans dure en ingrijpende preventieve maatregelen. Het kan zelfs zijn dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zij specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw houthandel kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw bedrijfslocatie (opstal), inventaris en/of goederenvoorraad wilt verzekeren.

Uw houthandel verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.