OOM Horeca-verzekering

OOM Horeca-verzekering

OOM Horeca-verzekering

OOM Horeca-verzekering

Als horecaondernemer weet je dat je bedrijf kwetsbaar is voor schade door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Je wilt die risico’s verzekeren met een verzekering die past bij je situatie. Of het nu gaat om een afhaalcentrum, eetcafé of partycentrum, met de OOM Horeca-verzekering ben je goed verzekerd tegen schade.

De verzekering in het kort

Dit zijn de belangrijkste kenmerken van de OOM Horeca-verzekering.

  • Een verzekering voor je gebouw, je inventaris en/of goederen.
  • Keuze uit drie verschillende dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid.
  • Diverse aanvullende dekkingen mogelijk, zoals koelschade, aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) en bedrijfsschade.
  • Een pakket dat je kunt afstemmen op je situatie.

Voor wie is de verzekering?

De OOM Horeca-verzekering is bedoeld voor horecaondernemers die de risico’s op schade goed willen verzekeren. Van grillroom tot pannenkoekenrestaurant, iedere horecaonderneming heeft zijn eigen risico’s. Met de OOM Horeca-verzekering kies je voor een verzekering die past bij je situatie. Zo kun je je zorgeloos richten op je gasten.

De wereld van Peter Ludovici, voormalig eigenaar van het strandpaviljoen Blue Lagoon in Scheveningen, veranderde compleet toen een hevige brand zijn onderneming volledig verwoestte. Bij OOM zijn we gespecialiseerd in dit soort lastig te verzekeren ondernemingen. Peter: ‘Bij OOM zorgen ze dat ik zorgeloos kan ondernemen, sprongen in het diepe kan wagen en risico's kan blijven nemen.’

Bekijk nu de video met het ondernemersverhaal van Peter.

Wat kun je verzekeren?

Je bepaalt zelf wat je wilt verzekeren: je gebouw, de inventaris of goederenvoorraad. Of een combinatie. Huur je het pand waarin je horecaonderneming zit? Dan kun je het huurdersbelang verzekeren.
De OOM Horeca-verzekering kent drie dekkingen: basis, uitgebreid of extra uitgebreid. Je kiest zelf welke dekking je wilt voor je gebouw en welke dekking voor je inventaris en goederen. Alle combinaties zijn mogelijk.

Wat vergoedt de verzekering?

In het dekkingsoverzicht (pdf) van de OOM Horeca-verzekering zie je direct welke kosten worden vergoed onder de basisdekking, de uitgebreide dekking en de extra uitgebreide dekking. Bekijk de polisvoorwaarden (pdf) van de OOM Horeca-verzekering.

Daarnaast kun je een aantal aanvullende modules afsluiten:


Zo stel je je eigen verzekering op maat samen. Bekijk alle voorwaarden en verzekeringskaarten van de OOM Horeca-verzekering.

Waar je op moet letten

  • Op basis van je aanvraag beoordelen wij of je de OOM Horeca-verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we je tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.
  • Per verzekerde gebeurtenis geldt een eigen risico. In het dekkingsoverzicht (pdf) vind je de hoogte van het eigen risico.
  • In de bijzondere voorwaarden (pdf) van de OOM Horeca-verzekering vind je een overzicht van de kosten die wij wel en niet vergoeden.

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Horeca-verzekering online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en krijgt meteen een premieberekening te zien. Deze kun je ook bewaren. Als je wilt kun je de aanvraag daarna direct indienen.

Heb je vragen over de OOM Horeca-verzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.

Klantenservice Brandverzekeringen

Wij zijn gesloten

Petra
Onze beoordeling
Brandpolis
10
Brandpolis
8,9
49 beoordelingen
Voorwaarden en formulieren
Voorwaarden en formulieren
Wat te doen bij schade?
Schade melden