Dierentuin /-onderkomen

Wilt u uw dierentuin /-onderkomen verzekeren? Met onze verzekering is uw dierentuin /-onderkomen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw dierentuin /-onderkomen verzekeren? Met onze verzekering is uw dierentuin /-onderkomen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw dierentuin of -onderkomen

Bent u eigenaar of exploitant van een dierentuin? Of heeft u dierenonderkomens voor bijvoorbeeld een kinder- of zorgboerderij? Dan wilt u natuurlijk voorkomen dat u bij schade door brand, inbraak of vandalisme zelf voor de schade opdraait. 

Maar in de praktijk kan het lastig zijn om voor een dierentuin- of onderkomen een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Zeker als uw dierentuin- of onderkomen op een afgelegen locatie ligt en er geen permanent toezicht is. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw dierentuin- of onderkomen kunt u bij ons terecht.

Uw dierentuin- of onderkomen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen