Woonhuis

Verzeker uw woonhuis

Bent u eigenaar van een woning? Dan wilt u uw appartement en de inboedel natuurlijk goed verzekeren. Als u een hypotheek heeft, is een opstalverzekering zelfs verplicht.

Meestal kunt u voor het verzekeren van uw woning en de inboedel terecht bij een reguliere verzekeraar. Maar wat als uw woning op een afgelegen of kwetsbare locatie ligt, het onderhoud te wensen overlaat of de toepassing van bijzondere materialen een verhoogd risico met zich meebrengt? In dat geval zijn reguliere verzekeraars vaak terughoudend met het verzekeren van een woonhuis. 

Gaat u langere tijd naar het buitenland en laat u uw woning in Nederland onbewoond of verhuurd achter? Ook dan is het doorgaans erg lastig uw woonhuis bij een reguliere verzekeraar te verzekeren. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Juist als u niet bij een reguliere verzekeraar terecht kunt, bieden wij vaak de oplossing. Dus ook uw woonhuis en/of inboedel  kunt u bij ons verzekeren.

Uw woonhuis verzekert u afhankelijk van uw situatie met de OOM Combinatiepolis of met de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering.

OOM Combinatiepolis

 • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
 • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
 • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
 • Ook voor korte periode

 

OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering

 • Voor uw woning in Nederland als u langere tijd in het buitenland verblijft
 • Basisdekking voor onder andere brand, inbraak, storm, blikseminslag en waterschade 
 • Aanvullende dekking voor rechtsbijstand bij conflicten die met uw onbewoonde of verhuurde woning te maken hebben.
 • Direct opzegbaar als u naar Nederland terugkeert

OOM Combinatiepolis

 • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
 • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

 

OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering

 • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

Product selectie

Voor uw keuze is meer dan één verzekering mogelijk

Bent u in Nederland uitgeschreven of gaat u dat doen?
Verhuurt u de woning of gaat u dat doen?
Verhuurt u of gaat u verhuren aan een eenpersoonshuishouden, een gehuwd of samenwonend stel of een gezin met kinderen?

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen

OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering

U kunt de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. Heeft u vragen over de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen