Schuur

Heeft u een schuur, bijvoorbeeld voor de opslag van huisraad, inventaris, gereedschap of andere spullen? Dan wilt u natuurlijk dat uw schuur en eigendommen goed verzekerd zijn. Want anders draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor alle kosten op. 

Check uw verzekering!

Doorgaans valt een schuur alleen onder de reguliere opstalverzekering als deze bij uw woning hoort. Is dat niet het geval, dan moet u dus een aparte opstalverzekering afsluiten. Voor spullen die in uw schuur liggen opgeslagen, gelden doorgaans bepaalde uitsluitingen en een beperktere uitkering bij schade. Raadpleeg de voorwaarden van uw verzekering of informeer bij uw verzekeraar.   

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw schuur kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de schuur (opstal) als de daarin opgeslagen inboedel, inventaris of andere spullen verzekeren.   

Uw schuur verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen