Verzeker uw kantine

Een kantine is een plek voor gezelligheid, maar ook kwetsbaar voor brand, inbraak en vandalisme. Zo kan een brandje in de keuken of een hoogoplopende ruzie tussen bezoekers grote schade veroorzaken aan uw pand en inventaris.

Juist vanwege die risico’s zijn reguliere verzekeraars terughoudend met het verzekeren van een kantine. Het kan zijn dat u dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw kantine kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand als de inventaris verzekeren.

Uw kantine verzekert u met de OOM Horeca-verzekering.

  • Verzekering voor het gebouw, inventaris en goederen.
  • Aanvullend; aansprakelijkheid voor bedrijven (AVB) en bedrijfsschade.
  • Een pakket dat u kunt afstemmen op uw horecagelegenheid.
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

Verzekering aanvragen

U kunt de OOM Horeca-verzekering online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Horeca-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen