Verzekering voor uw café

Uw café is een plek voor gezelligheid, maar ook kwetsbaar voor brand, inbraak en vandalisme. Zo kan een brandje in de keuken of een hoogoplopende ruzie tussen bezoekers grote schade veroorzaken aan uw pand en inventaris.

Juist vanwege die risico’s zijn reguliere verzekeraars terughoudend met het verzekeren van een café. Het kan zijn dat u dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist als het gaat om het verzekeren van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw café kunt u bij ons terecht. Vaak zelfs als andere verzekeraars u weigeren.

Uw café verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen