Verzeker uw smartshop

In uw smartshop verkoopt u een gevarieerd assortiment van natuurlijke psychedelica, power herbs, energizers en afrodisiacs. Uit ervaring weet u waarschijnlijk dat verzekeraars vaak ‘nee’ verkopen als het om de verzekering van een smartshop gaat. Zij vinden de risico’s te groot of hebben ethische bezwaren.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook uw smartshop kunt u bij ons verzekeren. U bepaalt zelf of u uw pand (opstal) en/of inventaris wilt verzekeren. Daarnaast zijn er verschillende aanvullende dekkingen mogelijk. 

Uw smartshop verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • De koopwaar zelf (softdrugs) valt niet onder de dekking
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen