Welzijnsinstelling

Verzeker uw welzijnsinstelling

Bent u als bestuurder of anderszins betrokken bij een welzijnsinstelling? Denk bijvoorbeeld aan sociaal raadslieden, schuldhulpverlening, ondersteuning voor mantelzorgers of een Alzheimer-café.

Dan is het belangrijk dat uw welzijnsinstelling goed verzekerd is. Want anders draait uw instelling bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op. 

In de praktijk kan het lastig zijn bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor een welzijnsinstelling. Bijvoorbeeld als uw instelling op een kwetsbare locatie ligt, voor iedereen toegankelijk is of als het toezicht beperkt is. 

Heeft u wel eens te maken met agressieve cliënten? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk' binnendringen bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de vandalismedekking valt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw welzijnsinstelling kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de welzijnsinstelling (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw welzijnsinstelling verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen