Welzijnsinstelling

Welzijnsinstelling

Verzeker je welzijnsinstelling

Ben je als bestuurder of anderszins betrokken bij een welzijnsinstelling? Denk bijvoorbeeld aan sociaal raadslieden, schuldhulpverlening, ondersteuning voor mantelzorgers of een Alzheimer-café.

Dan is het belangrijk dat je welzijnsinstelling goed verzekerd is. Want anders draait je instelling bij schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of vandalisme zelf voor de financiële gevolgen op. 

In de praktijk kan het lastig zijn bij een reguliere verzekeraar een verzekering af te sluiten voor een welzijnsinstelling. Bijvoorbeeld als je instelling op een kwetsbare locatie ligt, voor iedereen toegankelijk is of als het toezicht beperkt is. 

Heb je wel eens te maken met agressieve cliënten? Dan is het goed om te weten dat 'vandalisme zonder wederrechtelijk' binnendringen bij reguliere verzekeraars doorgaans niet onder de vandalismedekking valt. 

Wat OOM Verzekeringen voor jou kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van je welzijnsinstelling kan je bij ons terecht. Je kan zowel de welzijnsinstelling (opstal) als de inventaris verzekeren. Huur je je pand? Dan kan je het huurdersbelang verzekeren.

Jouw welzijnsinstelling verzeker je met de OOM Combinatiepolis.

 

Kenmerken
Waar je op moet letten

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.