Transportbedrijf

Verzeker uw transportbedrijf

Heeft u een transportbedrijf, bijvoorbeeld voor koel- en vriestransport, (internationale) verhuizingen, stukgoederen-vervoer of speciaal transport? Dan weet u hoe belangrijk veiligheid is. Niet alleen voor uw chauffeurs, maar ook voor uw eigen bedrijf. 

Ligt uw transportbedrijf op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie? Dan kan het lastig zijn voor uw transportbedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Het kan zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen 

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw transportbedrijf kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren.

Uw transportbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen