Schildersbedrijf

Schildersbedrijf

Verzeker je schildersbedrijf

Je bent een vakman. Bij je schildersbedrijf kunnen klanten terecht voor onder andere vakkundig binnen- en buitenschilderwerk, houtreparatie en wandafwerking. Je staat er misschien niet direct bij stil, maar je schildersbedrijf kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak, vandalisme of storm. Een goede verzekering kan dan veel narigheid voorkomen.

Ligt je bedrijfslocatie op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie? Dan kan het lastig zijn om voor je schildersbedrijf een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar.

Ook de aanwezigheid van dure gereedschappen of brandbare en chemische stoffen kan een verhoogd risico met zich meebrengen. Het kan zijn dat je ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen, of zelfs dat je helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor je kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van je schildersbedrijf kun je bij ons terecht. Je kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huur jij je pand? Dan kun je het huurdersbelang verzekeren.

Jouw schildersbedrijf verzeker je met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar je op moet letten

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.