Kamerverhuurbedrijf

Ver zeker uw kamerverhuurbedrijf

Verhuurt u kamers of bent u investeerder in woonruimte voor bijvoorbeeld studenten? Dan weet u vast dat het risico op schade door bijvoorbeeld brand of vandalisme relatief groot is. Dat geldt zeker als de bewoners het niet zo nauw nemen met orde en netheid of als er sprake is van achterstallig onderhoud.

Voor u als eigenaar of beheerder van een pand voor kamerverhuur kan het daardoor moeilijk zijn om een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Doorgaans eist de verzekeraar dat u kostbare preventieve maatregelen neemt. Soms kunt u zelfs helemaal geen verzekering afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw pand voor kamerverhuur kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de eventuele inboedel verzekeren. 

Uw kamerverhuurbedrijf verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen