Bierbrouwerij

Verzeker uw bierbrouwerij

In uw bierbrouwerij brouwt u op ambachtelijke wijze de mooiste bieren vol van smaak, kleur en geur. U staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar uw bierbrouwerij kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. 

Een goede verzekering kan u dan veel narigheid besparen. Maar in de praktijk is het niet altijd eenvoudig om een bierbrouwerij te verzekeren. Dat geldt zeker als uw bierbrouwerij op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bierbrouwerij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw bierbrouwerij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.300.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

Bierbrouwerij

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen