Bierbrouwerij

Bierbrouwerij

Verzeker jouw bierbrouwerij

In je bierbrouwerij brouw je op ambachtelijke wijze de mooiste bieren vol van smaak, kleur en geur. Je staat er misschien niet dagelijks bij stil, maar je bierbrouwerij kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. 

Een goede verzekering kan je dan veel narigheid besparen. Maar in de praktijk is het niet altijd eenvoudig om een bierbrouwerij te verzekeren. Dat geldt zeker als je bierbrouwerij op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt.

 

Wat OOM Verzekeringen voor jou kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw bierbrouwerij kunt u bij ons terecht. U kunt zowel het pand (opstal) als de inventaris verzekeren. Huurt u uw pand? Dan kunt u het huurdersbelang verzekeren.

Uw bierbrouwerij verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

 

Kenmerken
Waar u op moet letten

Bierbrouwerij

Je kan de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kan je ook terecht bij je tussenpersoon.