Bedrijfsverzamelgebouw

Verzeker uw bedrijfsverzamelgebouw

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn er in allerlei soorten en maten; van grote complexen met tientallen bedrijven tot kleine panden met slechts enkele huurders. Soms gaat het om kantoren, dan weer om ateliers, studio’s, kleine productiebedrijven of magazijnen. Of een combinatie daarvan. De risico’s voor u als eigenaar zijn al even uiteenlopend.

Daarom kan het lastig zijn uw bedrijfsverzamelgebouw te verzekeren. Verzekeraars stellen meestal strenge voorwaarden aan uw bedrijfspand of eisen dat u preventieve maatregelen neemt. Die zijn vaak kostbaar. Het kan zelfs zijn dat u helemaal niet in aanmerking komt voor een verzekering. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico’s. Dus ook voor het verzekeren van uw bedrijfsverzamelgebouw kunt u bij ons terecht.

U kunt zowel het pand (opstal) als de inboedel verzekeren voor onder andere brand, inbraak en/of vandalisme. Daarnaast zijn er aanvullende dekkingen mogelijk, zoals bedrijfsschade, bedrijfsaansprakelijkheid en waterschade.

Uw bedrijfsverzamelgebouw verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen