Parkeergarage

Verzeker uw parkeergarage

Bent u eigenaar of exploitant van een parkeergarage? Dan weet u waarschijnlijk dat parkeergarages kwetsbaar zijn voor schade door bijvoorbeeld brand en vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan het kantoor voor de parkeerwachter, slagbomen en betaalautomaten. 

In de praktijk kan het lastig zijn om uw parkeergarage te verzekeren bij een reguliere verzekeraar. Dat geldt zeker als uw parkeergarage op een 's nachts verlaten locatie ligt of er beperkt toezicht is. Het kan zijn dat u ingrijpende en dure preventieve maatregelen moet nemen. Of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw parkeergarage kunt u bij ons terecht. 

Uw parkeergarage verzekert u met de OOM Combinatiepolis. 

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen