Verzeker uw carwash

Uw klanten zijn zuinig op hun auto en komen daarom graag naar uw carwash voor een flinke wasbeurt van hun wagen. U staat er misschien niet direct bij stil, maar uw carwash kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand, inbraak en vandalisme. Denk aan de wasstraat, wasboxen en stofzuigers. 

In de praktijk kan het lastig zijn voor uw carwash een verzekering af te sluiten bij een reguliere verzekeraar. Zeker als uw carwash op een afgelegen of 's nachts verlaten locatie ligt en er weinig toezicht is. Misschien moet u ingrijpende preventieve maatregelen nemen, of kunt u helemaal geen verzekering afsluiten.

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw carwash kunt u bij ons terecht.

Uw carwash verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen