Benzinestation

Verzeker uw benzinestation

Automobilisten weten uw benzinestation te vinden; om brandstof te tanken, maar misschien ook om een bloemetje of een lekkere snack voor onderweg te kopen. 

Uit ervaring weet u waarschijnlijk dat het niet eenvoudig is om een benzinestation te verzekeren. Dat geldt zeker voor onbemande benzinestations of benzinestations op afgelegen of 's nachts verlaten locaties, die erg kwetsbaar zijn voor vandalisme. Het kan zijn dat u alleen bij een reguliere verzekeraar terecht kunt als u dure preventieve maatregelen neemt. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan beteken

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw benzinestation kunt u bij ons terecht.

Uw benzinestation verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit
  • Ook vandalisme zonder wederrechtelijk binnendringen valt onder de dekking als vandalisme is meeverzekerd
  • Het maximaal verzekerde bedrag is € 2.000.000,-
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren. 

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen