Zorgverzekering buitenlandse studenten

Zorgverzekering buitenlandse studenten

Jouw zorgverzekering als buitenlandse student in Nederland

Studeren in Nederland, wat een avontuur! Je verdiept je kennis, ontmoet nieuwe mensen en leert de taal en cultuur kennen. Met de OOM Studying in the Netherlands Insurance ben je tijdens je studie, master of taalcursus in Nederland goed verzekerd.

Speciale zorgverzekering voor buitenlandse studenten

Kom je voor je studie, master of een taalcursus naar Nederland? Dan is de OOM Studying in the Netherlands Insurance er speciaal voor jou. De voordelen:

  • Prima verzekering voor ziektekosten.
  • Met het aanvullende schadepakket verzeker je inboedel, aansprakelijkheid, reizen, rechtsbijstand en ongevallen.
  • Je kunt tandartskosten meeverzekeren.
  • Je hebt een flexibele looptijd van één dag tot vijf jaar.
  • Je bent ook verzekerd als je tussentijds buiten Nederland bent.

Studeren in Nederland en zorgverzekering

Nederlanders hebben een verplichte verzekering voor ziektekosten, de basisverzekering. Als buitenlandse student kom je daar meestal niet voor in aanmerking. Maar je moet tijdens je studie, master of taalcursus in Nederland wel verzekerd zijn voor ziektekosten.

De OOM Studying in the Netherlands Insurance biedt uitkomst als je in je land van herkomst geen ziektekostenverzekering hebt die ook in Nederland geldig is.

Heb je in je eigen land wel een verzekering afgesloten die ook ziektekosten in Nederland dekt? Dan kan de OOM Studying in the Netherlands Insurance een nuttige aanvulling zijn. Bijvoorbeeld omdat de medische zorg in Nederland duurder is dan in je land van herkomst.

Aanvullend schadepakket buitenlandse studenten

Misschien denk je er liever niet aan, maar je kunt tijdens je studie, master of taalcursus in Nederland te maken krijgen met tegenslag. Bijvoorbeeld als je computer wordt gestolen of als je aansprakelijk bent voor de schade van een ander.

Voor zulke situaties is er het aanvullende schadepakket van de OOM Studying in the Netherlands Insurance met dekking voor inboedel, aansprakelijkheid, reizen, rechtsbijstand en ongevallen.

Bij de OOM Studying in the Netherlands Insurance is altijd een SOS-verzekering inbegrepen.

Voor buitenlandse studenten t/m 29 jaar

De OOM Studying in the Netherlands Insurance is voor jongeren tot en met 29 jaar die voor studie, master of een taalcursus naar Nederland komen. Val je niet in deze leeftijdsgroep? Ga dan naar de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten

Petra