Voor tussenpersonen

Welkom op onze pagina voor tussenpersonen

Als tussenpersoon sta jij klaar voor je klanten. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zelfs als zij iets willen verzekeren wat niet altijd even makkelijk is. Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verzekeren van die bijzondere risico’s. Zowel brandrisico’s als ziektekosten voor Nederlanders die voor langere tijd naar het buitenland gaan. Wij hebben er meestal een oplossing voor.  

Nog makkelijker wordt het voor jou als je tussenpersoon wordt van OOM Verzekeringen. In je eigen portaal vraag je de verzekeringen voor je klanten aan. Zo staat de polis direct op jouw agentschap. Is het nodig is om iets te wijzigen, dan regel je dat ook via je eigen portaal.
 

Ik wil tussenpersoon worden
Wil je tussenpersoon worden, klik dan door naar deze pagina Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om een agentschap bij ons aan te vragen.

Onze producten op jouw website
Als tussenpersoon van OOM, kun je onze producten op jouw website plaatsen. Zo kunnen jouw klanten via je eigen website een verzekering aanvragen. Meer informatie over het plaatsen van onze producten op je eigen website vind je hier.

Inloggen voor tussenpersonen
Als tussenpersoon bij OOM Verzekeringen heb je toegang tot het tussenpersonenportaal . In het tussenpersonenportaal regel je makkelijk en snel je zaken, heb je een overzichtelijk beeld van je portefeuille en kun je eenvoudig je rekening courant inzien. Ben je al tussenpersoon en wil je inloggen in het portaal klik dan hier.