Visverkoopwagen

Wilt u uw visverkoopwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw visverkoopwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw visverkoopwagen verzekeren? Met onze verzekering is uw visverkoopwagen goed verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw visverkoopwagen

Bij uw visverkoopwagen kopen uw klanten de lekkerste verse vis, zeevruchten of een portie kibbeling. Gewoon op de hoek van de straat, op de markt of tijdens een braderie of openluchtfeest. 

Misschien staat u er niet direct bij stil, maar uw visverkoopwagen kan schade oplopen door bijvoorbeeld brand of storm. Ook het risico op inbraak of vandalisme is niet denkbeeldig. Dat geldt zeker als uw visverkoopwagen op een 's nachts verlaten locatie staat met weinig of geen toezicht. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw visverkoopwagen kunt u bij ons terecht. U kunt zowel de visverkoopwagen zelf (casco) als de inventaris verzekeren.

Uw visverkoopwagen verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

  • Stel zelf uw gewenste verzekering samen.
  • Ook voor korte periodes en in de opslag.
  • Kies uit de basisdekkingen Brand, Inbraak en Vandalisme plus elf aanvullende dekkingen.
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als u meerdere dekkingen afsluit.
  • Mobiele objecten zijn alleen in Nederland verzekerd.
  • Schade als gevolg van een aanrijding of ongeval tijdens het vervoer van het mobiele object is niet gedekt.
  • Op basis van uw aanvraag beoordelen wij of u de verzekering kunt afsluiten. Het kan zijn dat we u tegen aangepaste voorwaarden willen verzekeren.

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen