Viskiosk

Viskiosk

Wilt u uw viskiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw viskiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Wilt u uw viskiosk verzekeren? Met onze verzekering is uw viskiosk verzekerd voor brand, inbraak, vandalisme en meer.

Verzeker uw viskiosk

Heeft u een kiosk waar u verse vis en andere visproducten verkoopt? In de praktijk kan het lastig zijn uw viskiosk en inventaris te verzekeren. Toepassing van materialen als hout en bitumen maken een kiosk kwetsbaar voor brand, storm en vandalisme. Dat geldt zeker als uw viskiosk op een 's  nachts verlaten locatie ligt.  

Reguliere verzekeraars zijn dan ook soms terughoudend als het om het verzekeren van een viskiosk gaat. Het kan zijn dat u ingrijpende en kostbare preventieve maatregelen moet nemen om uw zaak te kunnen verzekeren, of zelfs dat u helemaal geen verzekering kunt afsluiten.

Voor u als ondernemer is dat een probleem. Zonder verzekering draait u zelf voor de financiële gevolgen op als u schade heeft. 

Wat OOM Verzekeringen voor u kan betekenen

Wij zijn specialist op het gebied van niet alledaagse risico's. Dus ook voor het verzekeren van uw viskiosk kunt u bij ons terecht. U kunt zowel uw kiosk als de inventaris verzekeren. 

Uw viskiosk verzekert u met de OOM Combinatiepolis.

Kenmerken
Waar u op moet letten

De verzekering aanvragen

U kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. U geeft aan wat u wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heeft u vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Natuurlijk kunt u ook terecht bij uw tussenpersoon.