Verzekering voor buitenlandse gasten

Verzekering voor buitenlandse gasten

Krijg je bezoek uit het buitenland? Bijvoorbeeld familie, vrienden of een zakenrelatie? Met de OOM Schengen Visitor-verzekering, verzeker jij je buitenlandse gasten voor ziektekosten in Nederland. 

Krijg je bezoek uit het buitenland? Bijvoorbeeld familie, vrienden of een zakenrelatie? Met de OOM Schengen Visitor-verzekering, verzeker jij je buitenlandse gasten voor ziektekosten in Nederland. 

Verzekering voor bezoeker uit buitenland

De OOM Schengen Visitor-verzekering is een ziektekostenverzekering voor buitenlandse gasten die tijdelijk in Nederland verblijven. De voordelen:

  • Verzekering is direct online af te sluiten
  • Medische kosten gedekt tot € 500.000
  • Premie vanaf € 1,60 per dag, afhankelijk van de leeftijd van je gast
  • Voldoet aan eisen van Schengenvisum
  • Geen leeftijdsgrens, geen medische acceptatie
  • Aansprakelijkheid ook mee te verzekeren

Waarom een reisverzekering buitenlandse gasten?

Jouw gasten komen helemaal uit het buitenland naar je toe. Dan wil je natuurlijk dat dat bezoekje zo vlekkeloos mogelijk verloopt! Worden ze onverwachts ziek? Of breken ze een been? Dan is het fijn dat jij alles goed voor ze geregeld hebt.

Of het nu een klein ongelukje is of iets veel groters, een goede reisverzekering voor je buitenlandse gasten is de ultieme vorm van gastvrijheid. De OOM Schengen Visitor-verzekering dekt onder andere specialistische zorg, geneesmiddelen en de kosten van de huisarts.

Geen medische acceptatie nodig

Voor deze verzekering geldt geen medische acceptatie; je buitenlandse gasten hoeven vooraf geen vragen te beantwoorden over hun gezondheid. Wel goed om te weten: de verzekering dekt alleen onverwachte kosten. Heeft je gast op het moment van afsluiten al een kwaal of klacht? Dan vergoeden wij daar de medische kosten niet van. Dat geldt ook als je gast op het moment van afsluiten (nog) niet van de kwaal of klacht wist.

Wil je nog meer zekerheid voor je buitenlandse gasten? Dan past de OOM Voorlopig Verblijf Nederland-verzekering misschien beter bij jullie.

Deze verzekering voldoet aan Schengenvisum eisen

Met het Schengenvisum mogen jouw buitenlandse gasten 90 dagen in Nederland verblijven. Hiervoor moeten je bezoekers wel kunnen aantonen dat ze in Nederland verzekerd zijn voor ziektekosten. Met de OOM Schengen Visitor-verzekering voldoen je gasten aan deze visumeisen. Goed geregeld toch?

En als je buitenlandse gasten zelf al verzekerd zijn?

Het kan zijn dat je buitenlandse gasten in hun land van herkomst een verzekering hebben die ook in Nederland geldt. Houd er wel rekening mee dat de medische zorg in Nederland duurder kan zijn dan in hun land van herkomst. De OOM Schengen Visitor-verzekering kan dan een aanvulling zijn.

 

Klantenservice Buitenland

Wij zijn gesloten

Petra