Vakantiehuis verzekeren

Heb jij naast je gewone woning een vakantiehuis in Nederland waar je af en toe lekker tot rust komt? Bij OOM kun jij je vakantiehuis verzekeren tegen brand, inbraak, vandalisme en nog veel meer. Het ultieme vakantiegevoel!

Heb jij naast je gewone woning een vakantiehuis in Nederland waar je af en toe lekker tot rust komt? Bij OOM kun jij je vakantiehuis verzekeren tegen brand, inbraak, vandalisme en nog veel meer. Het ultieme vakantiegevoel!

Tot wel € 2.000.000 je vakantiehuis verzekeren

Een vakantiehuis is ideaal. Voor een uitje in de zomer, maar ook als je in het buitenland woont en op bezoek bent in Nederland. Hoe jij je vakantiehuis ook gebruikt: bij ons ben je voor allerlei schades gedekt. Ontstaat er brand in je vakantiehuis of wordt deze ingebroken of opzettelijk beschadigd? Wij staan voor jou klaar. En met een dekking tot wel € 2.000.000 weet je dat er behoorlijk wat mis mag gaan. Fijn, want je bent waarschijnlijk niet altijd aanwezig om je vakantiehuis in Nederland in de gaten te houden.

Vakantiehuis verzekeren: opstal én inboedel

Als je wilt, kunnen wij je vakantiehuis verzekeren (opstal), maar ook de spullen die erin staan (inboedel). Dit laatste is extra handig als jij tijdens je vakantie in Nederland graag van alle gemakken voorzien bent. Televisie, speakers, luxe koffiezetapparaat: met onze verzekering hoef je je geen zorgen meer te maken om je kostbare spullen.

Vakantiehuis verzekeren bij OOM

Vakantiehuizen staan vaak op een afgelegen plek of zijn van kwetsbaar materiaal, zoals hout. Daarom kan je niet bij elke verzekeraar terecht om je vakantiehuis te verzekeren. Voor ons maakt dit helemaal niks uit! Als je je verzekering aanvraagt, beoordelen wij je situatie. In het ergste geval verzekeren we je tegen aangepaste voorwaarden. Direct je vakantiehuis verzekeren? Dan kun je kiezen uit de OOM Combinatiepolis of de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering. Bekijk hieronder wat de verschillen zijn.

De OOM Combinatiepolis past bij jou als je in Nederland woont en daar van je vakantiehuis geniet. Alles op een rijtje:

  • Dekking tot maximaal € 2.000.000
  • Doorlopend of tijdelijk
  • Stel zelf je ideale verzekering samen
  • Kies uit basisdekkingen brand, inbraak en vandalisme plus 11 aanvullende dekkingen
  • Profiteer van een aantrekkelijke korting als je meerdere dekkingen afsluit

De OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering is voor als je in het buitenland woont of daar voor langere tijd verblijft en je vakantiehuis gebruikt als je Nederland bezoekt. Voor deze vakantiehuis verzekering moet je ook de Nederlandse nationaliteit hebben.

  • Basisdekking voor onder andere brand, inbraak, storm, blikseminslag en waterschade
  • Aanvullende dekking voor rechtsbijstand bij conflicten die met je onbewoonde of verhuurde chalet te maken hebben
  • Direct opzegbaar als je terugkomt naar Nederland

Product selectie

Beantwoord de vragen en ontdek welke verzekering het beste past.

Ben je uitgeschreven uit Nederland of ga je dat doen?
Heb je de Nederlandse nationaliteit?
Verhuur je de woning of ga je dat doen?
Verhuur je of de woning of ga je de woning verhuren aan een eenpersoonshuishouden, een gehuwd of samenwonend stel of een gezin met kinderen?

De verzekering aanvragen

Je kunt de OOM Combinatiepolis online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. 

Heb je vragen over de OOM Combinatiepolis, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen

Je kunt de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering online aanvragen. Je geeft aan wat je wilt verzekeren en ontvangt direct een premieberekening. Heb je vragen over de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag! Natuurlijk kun je ook terecht bij je tussenpersoon.

Meer informatie Premie berekenen