Uitgaansgelegenheden verzekeren

Uitgaansgelegenheden verzekeren

Heb jij een bioscoop of theater? Of heb je een andere uitgaansgelegenheid die je wilt verzekeren? Bij OOM kun je je uitgaansgelegenheid verzekeren voor brand en meer. Zo kan jij je bezoekers, wat er ook gebeurt, altijd een speciale ervaring brengen.

Waarom je uitgaansgelegenheid verzekeren?

Als wij aan leuke uitstapjes denken, dan komen de uitgaansgelegenheden gelijk naar boven. Een speelautomatenhal om een lolletje in te trappen, of een bioscoop om weg te dromen bij een mooie film. Sluit de dag af met een fijn hotel en het geluk kan niet meer stuk. Ook jouw uitgaansgelegenheid, welke dat ook is, maakt veel mensen blij. Die glimlach, dát is waarvoor je het allemaal doet.

Wat als er ineens een brand uitbreekt, met grote schade als gevolg? Of wat als een inbreker een belangrijk deel van je inboedel meeneemt? Het zijn vervelende situaties waar je vaak geen invloed op hebt. Gelukkig kun je de gevolgen daarvan goed beperken. Bij OOM kun je namelijk gewoon je uitgaansgelegenheid verzekeren voor dit soort situaties.

Kun je jouw uitgaansgelegenheid verzekeren?

Of jij je bezoekers nu gelukkig maakt met een prachtige film op groot scherm, of een lange nacht dansen: elke uitgaansgelegenheid verdient een goede verzekering. Daarom bieden wij allerlei soorten verzekeringen, onder andere voor een:

  • (speel)automatenhal
  • bioscoop en filmhuis
  • hotel
  • jongerencentrum
  • schouwburg en theater
  • discotheek 


Staat jouw uitgaansgelegenheid er niet tussen? Geen zorgen, misschien kun je toch bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Uitgaansgelegenheid verzekering bij OOM

Met ruim 80 jaar ervaring in het verzekeren van allerlei soorten bedrijven, weten we precies hoe een uitgaansgelegenheid verzekeren in zijn werk gaat. Bij ons profiteer je dan ook van veel voordelen.

Voordelen
Goed om te weten

Stel je uitgaansgelegenheid verzekering zelf samen

Bij ons stel je jouw uitgaansgelegenheid verzekering zelf samen. Waarom? Omdat jij het allerbest weet wat jouw risico’s zijn en waar jij je als ondernemer veilig bij voelt. Zo weet je zeker dat je optimaal verzekerd bent voor jouw situatie.

In 3 stappen je uitgaansgelegenheid verzekeren:

  1. Maak een keuze uit de 3 basismodules van de OOM Combinatiepolis: brand, inbraak en vandalisme.
  2. Verzeker je uitgaansgelegenheid nog beter met 1 of meer van de 10 extra modules. Bijvoorbeeld voor waterschade.
  3. Kies wanneer je de verzekering wilt laten ingaan en stuur je aanvraag in.

Razendsnel je uitgaansgelegenheid verzekeren bij OOM

Bereken nu je premie online en ontdek wat je uitgaansgelegenheid verzekering kost. Is alles in orde? Vraag de verzekering dan gelijk aan.

Wil je meer weten over je uitgaansgelegenheid verzekeren? Neem dan contact met ons op. We staan voor je klaar!